Diverse informasjon

Henting og bringing av barn: Gi alltid beskjed når dere leverer barnet, slik at vi vet at dere har kommet. Gi også alltid beskjed når dere henter barnet, slik at vi vet at barnet ditt er hentet. Hvis barnet ditt skal ha fri, eller er syk, så gi beskjed enten ved at du ringer eller sender SMS.

Bilkjøring/parkering:

La aldri bilen gå på tomgang mens dere er inne og henter eller leverer barnet. Rygg alltid bilen inn på plassen, da har du oversikt når du kjører ut.

Slipp aldri barna ut gjennom porten uten tilsyn. Når dere har hentet barnet er det deres ansvar. HUSK ALLTID Å LUKKE PORTEN!

Ferie:

Barna må ha 4 uker ferie i løpet av barnehageåret, vi anbefaler 3 uker samhengende. Vi holder stengt i ukene 29 og 30 i 2020. Romjulen og påsken har vi redusert åpningstider fra 8.30-16.00, onsdag i påsken stenger vi kl. 13.

Sykdom hos barn:

Barn som går i barnehage er mer utsatt for infeksjoner enn andre barn. Vanligvis avgjør barnets allmenntilstand om det bør være hjemme fra barnehagen i en periode, men for enkelte sykdommer kan det være nødvendig å bli hjemme utover dette for å hindre spredning av smitte til andre.

Barn med dårlig allmenntilstand holdes hjemme fra barnehagen. Vi er ute hver dag og hvis du ikke vil at barnet ditt skal være ute, så må det være hjemme istedet. 

Ved feber bør barnet holdes hjemme et døgn etter at det er blitt feberfri. Ved oppkast/diarè, skalbarnet holdes hjemme i 48 timer etter siste løse avføring/oppkast. 

Hodelus

Hvis det oppdages hodelus på barn i barnehagen, har eierstyret besluttet at barnet blir sendt hjem. Når barnet kommer hjem, skal første del av behandlingen helst gjennomføres samme kveld/natt. Barnet kan gå i barnehagen som normalt når behandling er startet. Barnehage og vennekrets bør informeres om at barnet har hodelus, slik at vennekretsen kan sjekkes for lus og barnet unngå gjensmitte.