Velkommen til Tusenfryd!

Vi har 18 herlige barn i alderen 3-6 år. Barna skaper gode og verdifulle vennskap gjennom lek både inne og ute i barnehagen. Vi går mye på turer i nærmiljøet, og benytter oss gjerne av lekeplasser, strand og parker. Vi er opptatt av å ta vare på naturen og det vi har rundt oss. Vi ønsker å gi barna gode holdninger for fremtiden.

Vi liker å være kreative og skape store og små kunstverk sammen. Kunsten skaper vi både inne og ute i barnehagen og noen ganger så blir det til flotte kunstverk når vi er på tur. 

Barna elsker å bygge hytte av tepper og med puter. Vi har innredet et lite grupperom til en jungel med muligheter til å bygge sin egen jungelhytte.Her har vi løver, tigre, apekatter, elefanter, lemurer og ikke minst har vi palmer som vaier i vinden. Her skapes magiske øyeblikk. 

Sang og musikk er noe vi bruker aktivt i hverdagen. Barna liker å synge og vi finner ofte frem instrumenter som de kan få spille på. Noen ganger er det disco som står på ønskelisten og da svinger vi oss til musikk etter barnas ønsker. Marcus og Martinus er en stor hit blant barna. 

VIER glade barn og voksne som har mye lek og moro sammen.