×

Om oss

Barnehagen VIER er en privateid, enkeltstående barnehage- en såkalt non-profit barnehage. Barnehagen VIER SA er et samvirkeforetak og eies og styres av medlemmene i samvirkeforetaket.

Barnehagen ble startet av foreldre på Lagåsen i 2004 og fyller i år 20 år! Vi er en av få små barnehager her på Fornebulandet og har totalt 54 barn.  Hos oss har vi fire avdelinger, to storbarnsavdelinger og to småbarnsavdelinger. 18 barn på hver av de store og 9 barn på hver av de små avdelingene. Vi er stolte av å kunne være en liten og trygg barnehage, der alle barn og voksne kjenner hverandre godt. Fornebu er en plass med mange innflyttere og rommer mange bedrifter med et internasjonalt miljø. Vi er stolte av å ha et bredt mangfold i vår barnehage.

Knøttebo: 9 barn og 4 ansatte

Bamsebo: 9 barn og 3 ansatte

Tusenfryd:18 barn og 4 ansatte

Blåveis: 18 barn og 4 ansatte

 

Vi er 16 ansatte på huset og jobber for å ha et godt arbeidsmiljø. Dette tenker vi er viktig og det å trives med kollegaene mener vi øker arbeidsgleden og dette igjen smitter over på barna. Mange av de ansatte har jobbet her i flere år og flere har lang reisevei- noe vi mener er et godt tegn på at ansatte trives.

Det er viktig med god dialog med de foresatte. Dette vektsetter vi høyt både i daglig samtale/dialog i leverings og hentesituasjon, samt via foreldresamtaler og mail/SMS/Mykid. Vi blir godt kjent med foresatte i en liten barnehage og det er noe begge parter setter pris på.

Vi har en gratis parkeringsplass utenfor barnehagen for ansatte og foreldre. Det er kun ansatte som kan parkere her i åpningstiden, men foreldre kan hente og levere. Vi ligger ellers kort vei fra kollektiv trafikk. Lysaker stasjon er 10-15min gange fra barnehagen og nærmeste bussholdeplass er «Lilløyveien» som kun er 2 minutters gange unna.